<<  Децембар 2021  >>
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112

12. и 13. септембар 2015, Семинар "Сви наши идентитети"

svi nasi identiteti 1Центар за етику, право и примењену физозофију (ЦЕЛАП), организовао је једнодневни семинар за родитеље „Сви наши идентитети“ . Током два дана, две групе родитеља прошле су обуку у оквиру пројекта „Изградња и јачање партнерства школе и породице“. Семинару су присуствовали родитељи чија деца похађају основну школу а претходно су наставници из ових школа похађали акредитовани семинар са каталошким бројем 72.
Заинтересовани родитељи на овај начин добили су прилику да похађају беспатну „Школу родитељства“ коју су водиле психотерапеуткиња Мелита Ранђеловић и психолошкиња Ксенија Перишић. Подршку реализацији овог семинара дало је Удружење за развој грађанског васпитања и образовања за демократију, као и Амбасада Краљевине Норвешке у Београду.