18. мај 2021, ЦСУ добио средства за санацију објекта

m DSC 0512m DSC 0515На конференцији за медије, директор ЦСУ Кикинда, Дејан Карановић и чланица градског Већа, Милена Живков, најавили су радове на санацији објекта. Министарство просвете, науке и технолошког развоја по Програму расподеле инвестиционих средстава за ову годину, доделило је и ЦСУ Кикинда износ од 10 милиона и 350 хиљада динара за радове на згради у Немањиној 23. Планирано је да се уради санација потрковља уз опремање смештаја за предаваче и госте као и претварање терасе у клуб салу. У једанаестој години постојања овог регионалног центра, проширене су активности на стручном усавршавању запослених у јавној управи, осим досадашњих када су корисници углавном били просветни радници. Повећан је и број активности у Научном клубу и Парку науке као и рад са грађанима на едукацији. Санација овог простора допринеће условима рада, пре свега угодности приликом реализације програма.