<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

28. јануар 2015, Преглед 2015 године

m DSC 0017Директор ЦСУ Кикинда, Дејан Карановић медијима је презентовао резултате рада Центра у 2015. години. Повећан број реализованих семинара , већи број активности и већи број корисника услуга Центра, обележили су 2015. годину. У прошлој години је у организацији ЦСУ Кикинда одржано 214 акредитованих семинара а укупан број остварених акредитованих сати је 66.343. Услуге Центра користило је 11 хиљада особа.
Карановић је анализирао и учешће на конкурсима, отварање Врта знања, организацију стручних трибина и активности за грађанство. Прошлу годину Центар је са мањим бројем запослених остварио још боље резултате а у најави су и нови уговори о сарадњи и проширење делатности Центра.