<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

14-15. новембар 2015, Семинар 897

DSC 0885У ЦСУ Кикинда одржан је дводневни семинар са кб бројем 897 „Искорак ка нанотехнологији – 3Д штампа у пракси“ аутора и реализатора Владимира Божичковића и Светислава Секулића. Семинар је дводневни, доноси 16 бодова за стручно усавршавање, К2 док је приоритетна област јачање професионалних капацитета запослених, нарочито у области иновативних метода наставе и управљања одељењем. Тема овог семинара је увог у нанотехнологију, утицај и последице нанотехнологије на развој човечанства, упознавање са основним принципипа 3Д штампача и поређење са постојећим технологијама, иновативност у настави и могуће примене у настави основних и средњих школа, израда виртуелног и 3Д модела, припрема виртуелног модела за штампу и израда модела на 3Д штампачу.