<<  Фебруар 2022  >>
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213

7-8. новембар 2015, Мобилни свет наставе

DSC 0863Дводневни семинар који је подржао ЦСУ Кикинда, одржан је у рачунарској учионици. Семинар доноси 16 бодова за стручно усавршавање, К1, П2. Аутори и реализатори су Тања Радованов и Емил Хофгезанг. Циљ семинара је оспособљавање наставника природне групе предмета за коришћење мобилних уређаја, таблет уређаја у комбинацији са рачунаром у комуникацији, ажурирање документације, ресурса који се користе у настави њихових предмета. Наставници имају прилику да науче како да час учине занимљивијим коришћењем мобилних уређаја и рачунара, како да користе и прилагођавају садржаје наставних jединица коришћењем мобилних уређаја и рачунара.