OSense O-Sense

 * * *

Уплата котизације за семинар за физичка лица врши се на рачун 840-31173845-76 са обавезним позивом на број 35-215.

Приликом преузимања сертификата, потребно је приказати доказ о уплати.

Уколико имате било каква питања или примедбе, можете се обратити на контакт телефон 064/8579262.

 * * *

Каталог акредитованих програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2018/19, 2019/20, 2020/21. годину, које је подржао ЦСУ Кикинда

Контакт:

064/857-92-62

0230/404-830

csukikinda@gmail.com

 

 


Обуке Националне академије за јавну управу линк
* * * 

Важно саопштење организаторима програма обука запослених у образовању 

 *  *  *

 Мејкерс спејс Научног клуба у Кикинди отворен је од понедељка до петка од 10-18 сати за све креативне суграђане који желе да реализују своје идеје.

У просторијама Центра за стручно усавршавање сви заинтересовани могу да користе 3Д штампач, ЦНЦ машину са плавим ласером, крушну тестеру, 3Д оловку, моделарску тестеру и брусилицу...

Сви креативци који постану чланови нашег Мејкерс спејса могу потпуно бесплатно да користе све наше ресурсе

Дођите да заједно реализујемо ваше пројекте

 

   * * *

 

У организацији ЦСУ Кикинда, ЦСУ Сомбор, РЦ Кањижа и ЦСУ Шабац нудимо Вам студијско путовање за директоре образовних установа. 

Циљ студијског путовања је посета Српског забавишта, основне школе, гимназије и дома ученика „Никола Тесла” у Будимпешти. 

 

Поштована/и, - ако сте директор предшколске установе, основне школе, средње школе или дома ученика; - ако своје послове обављате најбоље што умете и ако их усклађујете са законским регулативама; - ако желите да установа којом руководите буде препознатљива по одличним резултатима ученика, по иновацијама у настави, повезивању са научним достигнућима, сарадњи са локалном и широм заједницом; - ако пратите постигнућа ученика, а наставни процес прилагођавате потребама тржишта и привреде; - ако сте директор који препознаје значај стручног усавршавања за квалитетан рад установе/школе учешћем у стручним и студијским путовањима и посетама по члану 6. став 4. Правилника о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Сл. гласник РС“, бр. 109/2021 од 19. новембра 2021. год.)

 

Позивамо Вас на тродневно студијско путовање у Будимпешту од 29. септембра до 1. октобра 2022. године (стручно усавршавање).  

 

Кликните на линк Позивно писмо Будимпешта 2022

Кликните на линк Програм путовања Будимпешта 2022

 

Пет година рада ЦСУ Кикинда

Пети рођендан прослављамо радно. Посла је све више и трудимо се да проширимо своју делатност. Озбиљно смо се наметнули на тржишту образовања, стручног усавршавања и едукације запослених. У нашем простору одржавају се, осим семинара, разни догађаји, састанци, трибине, предавања. Квалитетна опрема и пријатан амбијент доприносе да се простор ЦСУ Кикинда користи све више.
Да се подсетимо. 8. октобра 2010. свечано је отворен ЦСУ Кикинда. Основан је кроз пројекат Стручног усавршавања образовног кадра (Professional Development Project - PDP) Агенције за развој и сарадњу (СДЦ) владе Швајцарске, 9. септембра 2009. године потписивањем уговора о оснивању између министарства просвете Републике Србије, швајцарске амбасаде у Србији и Општине Кикинда. Регионални центри за професионални развој запослених у образовању успостваљени су кроз пројекат Стручног усавршавања образовног кадра (ПДП) захваљујући меморандуму о разумевању, потписаном 24. Јула 2003. Године између влада Швајцарске – Агенције за развој и сарадњу (СДЦ) и Републике Србије –Министарство просвете. Основна делатност установe је стручно усавршавање запослених у образовању, али и запослених у другим областима који за то имају потребу. Центар за стручно усавршавање Кикинда је установа регионалног карактера, прва овог типа у Војводини. Одлуком Скупштине општине Кикинда бр. III-04-06-48/2009 од 30.10.2009. године (Службени лист Општине Кикинда бр. 21/09), основан је Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Кикинда. Центар ће деловати под називом Центар за стручно усавршавање Кикинда.
У шестој години постојања планирамо да отворимо „Врт знања“, парк науке, пројекат који реализујемо. Пред нама је и нова акредитација семинара и неколико значајних пројеката на којима радимо. Све ово ће обезбедити будућност ЦСУ Кикинда који је део Мреже РЦ и ЦСУ Србије.

Погодака: 8583