<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

29. август 2015, Семинар 357

dopunska dodatnaАутори и реализатори семинара са кб 357 су Далибор Симоновић и Наташа Јованов а семинар је реализован у ЦСУ Кикинда . Двадесет полазника имало је прилику да у рачунарској учионици научи нешто ново. Циљ семинара је подизање квалитета реализације допунске и додатне наставе, јачање мотивације за рад ученика, оспособљавање наставника за коришћење савремених информационих технологија, њихово освешћивање у циљу веће ефикасности целокупног васпитно-образованог процеса. Семинар је једноднвени, доноси 8 бодова за стручно усавршавње , К2,П10. Тема семинара је практична обука за коришћење бесплатних веб алата у настави.