<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

28. и 29. август 2015, Компетентан наставник између теорије и праксе

kompetentan nastavnikСеминар са кб 388 „Компетентан наствник између теорије и праксе“, одржан је у ЦСУ Кикинда. Ауторке и реализаторке семинара су Зденка Ивковић и Јелена Криш Пигер, семинар је троднвени и доноси 24 бода за стручно усавршавање. Општи циљ семинара је јачање дидактичко-методичке и педагошко-психолошке компетентности наставника и стручних сарадника основних и средњих школа за поучавање и учење. Тема програма је наставник и његов професионални развој, дидактичко-методички аспекти и наставе, дизајнирање наставног часа. Семинар је К2, П1 а трећи дан семинара је индивидуални рад у виду домаћег задатка и након повратних информација и провере урађеног добија се сертификат