<<  Децембар 2021  >>
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112

27. август - 28. август 2015, Летња школа Темпус пројекта „НеРеЛа“

NE RE LEДводневна обука у оквиру Летње школе Темпус пројекта „НеРеЛа“ одржана је у рачунарској учионици ЦСУ Кикинда. Циљ пројекта је унапређење инжењерских студија у Србији увођењем у наставу даљинских експеритемата, као и јачање сарадње универзитета и средњих стручних школа кроз обуке наставника из школа за примену удаљених експеримената у настави. У његову реализацију су укључена сва четири велика универзитетска центра, као и заједница техничких и машинских средњих школа Србије. Пријавило се 125 наставника, обука се реализује у четири регионална центра а пројекат се завршава 30. новембра следеће године.