27. април 2022, Млади предузетник

m DSC 0070m DSC 0084Пројекат Високе школе «Проф. др Радомир Бојковић» из Крушевца под називом «Млади предузетник» има за циљ да средњошколцима приближи област предузетништва и бизниса на оригиналан и њима разумљив начин. У ЦСУ Кикинда је одржана радионица у којој су учествовали ученици гимназије «Душан Васиљев», Економско трговинске школе и Техничке школе. Они су презентовали своје бизнис планове које су израдили уз менторску подршку њихових наставника и професора Високе школе. Финално такмичење биће одржано у мају а тада ће учестовати и ученици четврте кикиндске средње школе, средње стручне школе «Милош Црњански». Иначе Висока пословна школа «Проф. др Радомир Бојковић» из Крушевца, консултације са студентима одржава у просторија ЦСУ Кикинда од само оснивања Центра на обострано задовољство.