<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

27. новембар 2021, Активности током викенда

271120211271120212Семинар „Стереотипи и предрасуде, шта и како са њима?“ реализован је у ЦСУ Кикинда. Реализатори семинара су Југослав Лазић и Данијела Симоновић из Крушевца. Циљ семинара је унапређење знања и вештина неопходних за препознавање, реаговање и превазилажење стереотипа и предрасуда у школи и свом окружењу. Полазници су остварили 8 бодова за стручно усавршавање. У Такову је одржан семиар 314 “Интерактивна табла као подршка иновативним методама у настави“, реализатори су Тања Радованов и Емил Хофгезанг. У Сенти је реализован семинар 1005 „Физичко везбање и здравље деце и одраслих“ у сарадњи са Удружењем педагога физичког васпитања и спорта општине Сента. Реализатори су Драган Грујичић и Милан Цветковић. У Новом Саду је одржана обука за Касио калкулаторе у сарадњи са Министартвом просвете и Заводом за вредновање квалитета у образовању.