08. септембар 2021, Обележавање годишњице рада и славе ЦСУ Кикинда

m DSC 0448m DSC 0475Завршетак радова у оквиру једног од најзначајних пројеката у овој години ЦСУ Кикинда је обележио на пригодној свечаности. Пројекат „Санација поткровља и терасе објекта“ вредан 10.350.108,00 динара добијен на конкурсу „Програм расподеле инвестиционих средстава у Министарству просвете, науке и технолошког развоја за 2021. годину“ . Нови простор у ЦСУ Кикинда отворио је директор Дејан Карановић и градоначелник Кикинде, Никола Лукач. Присутни су били и гости из Министарства просвете, градске управ, школа, центара за стручно усавршавање, сарадници, велики број медија и запослени. Ове године по први пут се обележава и Слава ЦСУ Кикинда, Свети Сергеј Радоњешки.