27. август 2021, Акредитована трибина за директоре

m DSC 0827m DSC 0863Акредитовани програм стручног усавршавања, трибина „Испит за лиценцу за директоре образовно васпитних установа“, реализован је у Новом Саду на Факултету за спорт и туризам. Организатор је ЦСУ Кикинда а програми за директоре школа и предшколских установа одржавају се пред почетак школске године, сада већ традиционално. Присутне је поздравио проф. др Златко Ахметовић, директор ЦСУ Кикинда Дејан Карановић као и представник градске управе Нови Сад, Никола Крстић. Циљ скупа је припрема за полагање испита за лиценцу за директоре васпитн-образовних и образовно-васпитних установа. Предавачи Драган Ракита, Сузана Деретић и Тања Шијаковић, говорили су о правилнику о програму обуке, садржају портфолија, елементима и предусловима квалитета истраживачког рада. Присутни су могли да постављају питања а предочени су им и примери из праксе.