<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

16-18. јун 2021, Обуке у Мејкерс клубу

m DSC 0721m DSC 0724Центар за стручно усавршавање Кикинда, организовао је обуку за рад на 3Д штампачу, кружној тестери, електричној тестери и 3 Д оловкама, у Мејкерс клубу Научног клуба Кикинда. Обуку је за заинтересоване, одржао Предраг Давидовић, сарадника Центра за промоцију науке. Обука је за полазнике била бесплатна. Да подсетимо, на конкурсу „Замисли све“, Теленор фонације један од пројеката за који су одобрена средстава, био је пројекат ЦПН „Мејкерс клубови“. Овај пројекат је подразумевао отварање научних лабораторија а једна је отворена и у Научном клубу ЦСУ Кикинда. Циљ овог пројекта је повећање дигиталне писмености, пре свега учесника у образовном систему и популаризацију СТЕМ дисциплина у широј заједници. Овакви простори су инкубатори знања и технологија 21. века. Мејкерс клуб ЦСУ Кикинда отворен је и бесплатан за све заинтересоване.