<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

11. јун 2021, Чудесни свет алги и кикиндски уникат међу њима

m 5m 16Научни клуб Центра за стручно усавршавање Кикинда, организовао је предавања са теренским радом „Чудесни свет алги и кикиндски уникат међу њима“, које се финансира по Јавном позиву Центра за промоцију науке. На једном од старих копова фабрике „Тоза Марковић“, др Драгана Д. Предојевић, доцент на Катедри за алгологију, микологију и лихенологију Биолошког факултета Универзитета у Београду, учесницима је приближила чудесни свет алги и представила јединствену алгу, уникат у Србији. Присутни су имали прилику да виде и како изгледа прикупљање алголошких узорака, како се додатно врше мерења на самом терену и шта се ради са прикупљеним материјалом. Да би се сачувао овај необични еко систем неопходно је што пре заштити подручје и спречити нестајање алге.