<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

31. мај 2021, Обележавање пет година рада Научног клуба ЦСУ Кикинда и потписивање Меморандума о сарадњи

m DSC 0604m DSC 0623У Центру за стручно усавршавање Кикинда 31. маја свечано је обележено пет година рада Научног клуба ЦСУ Кикинда. Била је ово прилика да се потпише Меморандум о сарадњи Центра за промоцију науке, Центра за стручн усавшравање Кикинда и Града Кикинде. У име ЦПН, Меморандум је потписао в.д. директора Др Марко Крстић, у име Града Кикинде, градоначелник Никола Лукач и у име ЦСУ Кикинда, директор Дејан Карановић. Ово је наставак досадашње сарадње, који ће бити проширен учествовањем у јавном позиву за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке који објављује Центар за промоцију науке али и другим активностима кји се финансирају посредством ЦПН. Уговор ће важити наредних пет година. Такође ће овом приликом, потписан је и уговор о наставку сарадње између ЦСУ Кикинда и ЦПН, а који се тиче учешћа у јавним позивима, пројектима али и одржавању Парка науке, простора у коме су изложени интерактивни научни експонати. Директор ЦСУ Кикинда, најавио је и почетак рада Мејкерс клубу, још једног заједничког пројекта. Сталним сарадницима Научног клуба, уручене су захвалнице.