Новембар 2020, Новембар - месец сова у Кикинди

sove 1sova 3ЦСУ Кикинда је у сарадњи са Туристичком организацијом града Кикинде, организовао ликовни конкурс поводом новембра, месеца сова у Кикинди. Тема је била „Сова ушара- стални гост нашег града“. Пристигло је 282 рада најмлађих суграђана од 3 до 7 година, а жири у саставу Мира Којић и Маријана Мирков, одлучио је да се ове године награде и колекције радова и васпитачи који су радили са децом. Награђено је 7 колекција и 6 појединачних радова који су пристигли појединачно на конкурс. Због тренутне ситуације са пандемијом Ковида 19, изложба је онлајн па се радови могу погледати на јутубу https://www.youtube.com/watch?v=D5RCx2BBZ7w . Уз помоћ спонзора обезбеђене су награде (Зопас Србија, фабрика „Тоза Марковић“ и књижара Прнт граф) и уручене су у просторијама Центра за стручно усавршавање. Појединачне награде освојили су Никола Суљић, Снежана Јанић, Сања Давидовић, Милица Јеринкић, Урош Мартинов и Милан Крчмарев. Додељене су и награде за колекције вртићима и васпитачима и то: „Бамби“ , васпитачице Весна Ромаков и Персида Јокић, „Колибри“, васпитачице Сандра Бањац и Александра Вукосављев, као и Милана Демић и Оља Ивановић, „Бубамара“, васпитачица Јелена Молнар, „Полетарац“, Ђурђинка Јенковић и Милица Јарић, „Мики“, Клара Катић и Јасмина Радосавчев, „Мики“, Клара Катић, Јасмина Радосавчев, Драгослав Танацков и Тијана Француски.