<<  Децембар 2020  >>
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

31. октобар 2020, Може то и боље – конкретно (Примена иновативних активности у настави)

m 1m 2У ЦСУ Кикинда уз све мере заштите у време пандемије, одржан је акредитовани програм стручног усавршавања 494 „Може то и боље – конкретно (Примена иновативних активности у настави)“. Ауторке и реализаторке семинара су  Јасна Капелан, доктор наука – филолошке науке, основна школа „Вук Караџић” Бачка Паланка и Јелена Кузмановић, мастер филолог – англиста,, основна школа „Вук Караџић” Бачка Паланка. Циљ семинара је јачање професионалних компетенција и оснаживање наставника и стручних сарадника у области израде и примене креативних активности, Интернета и литерарних текстова у настави помоћу којих ученици лакше и успешније усвајају градиво. Полазници су остварили 8 бодова за стручно усавршавање.