<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

25. септембар 2020, Вишеструке интелигенције у васпитно-образовном систему

Акредитована трибина „Вишеструке интелигенције у васпитно-образовном систему“, одржана је у петак, 25. септембра у Новом Саду. Због актуелне пандемије и ограниченог броја учесника, одржане су две реализације намењене стручним сарадницима у основним и средњим школама из Војводине. Ауторка трибине је Бранка Граховац, високи педагошки саветник, психолог, запослена у ПУ „Драгољуб Удицки“ у Кикинди. Циљ скупа је да се ојача сензибилност просветних радника за препознавање особина даровите деце у контексту Гарднерове теорије вишеструких интелигенција и унапређивање рада са њима. Присутнима је представљен рад ЦСУ Кикинда у наредном периоду и могућност заказивања акредитованих програма.