<<  Фебруар 2022  >>
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213

08. септембар 2020, Састанак тима за професионално усавршавање

m DSC 0206m DSC 0196У ЦСУ Кикинда је одржан редовни, годишњи, састанак са представницима школских тимова за професионално усавршавање. Састанку је присуствовала Милена Живков, чланица градског већа за културу и образовање, као и директор Центра, Дејан Карановић. Присутнима су представљени подаци из анкете која је спроведена током протекле школске године, као и подаци о реализованим семинарима. Захваљујући доброј сарадњи са школама са територије града Кикинде, семинари који се реализују у ЦСУ Кикинда су добро посећени а потребе за професионалним усавршавањем углавном су задовољене. Циљ је да се у наредном периоду сарадња још више унапреди и да се усагласе жеље и могућности.