<<  Јул 2020  >>
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

30. јул 2020, Два нова експоната у Парку науке ЦСУ Кикинда

stub 3botanika slagalicaУ Парку науке ЦСУ Кикинда, постављена су два нова експоната. „Стуб даљинар“ нашао је своје место испред зграде и биће интересантан како деци, тако и одраслима. Стрелице показују стране света и правац градова или значајнихих места. „Ботаничка слагалица“ је интерактивна поставка која има 16 коцки са 64 фотографије биљака. На овај начин афирмише се доступност знања у отвореном простору путем интерактивног ескпоната. Циљ је покретање осећаја одговорности за последице сопственог деловања. Средства су обезбеђена на основу пројеката Центра за промоцију науке. Центар за стручно усавршавање Кикинда сада у свом простору има 20 различитих екпоната за боље разумевање и промоцију науке и научних достигнућа.