<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

март 2020, Нова акредитација за ЦСУ Ккинда

На основу решења Националне академије за јавну праву Републике Србије, Центар за стручно усавршавање Кикинда, акредитован је за спроводиоца програма стручног усавршавања у јавној управи. Акредитација важи за већи број области а ЦСУ Кикинда се приликом процеса акредитовања потрудио да потпише уговоре са већим бројем акредитованих реализатора програма. Тако ће у наредно периоду у ЦСУ Кикинда бити реализоване обуке из система јавне управе, управљања у јавној управи, јавне финансије, управљање међународним развојним фондовима ЕУ, Е управа и дигитализација, лични развој и вештине, тренинг тренера, локални развој и инвестиције у локалној самоуправи, заштита животне средине, пољопривреда и рурални развој, управљање општинском имовином, безбедност у локалној заједници, норматини процес и уређење рада и планирање у локалној самоуправи. Стручно усавршавање је сада обавезно и за све запослене у систему локалне самоуправе, у зависности од радног места и стручне спреме.