март 2020, Нова акредитација за ЦСУ Ккинда

На основу решења Националне академије за јавну праву Републике Србије, Центар за стручно усавршавање Кикинда, акредитован је за спроводиоца програма стручног усавршавања у јавној управи. Акредитација важи за већи број области а ЦСУ Кикинда се приликом процеса акредитовања потрудио да потпише уговоре са већим бројем акредитованих реализатора програма. Тако ће у наредно периоду у ЦСУ Кикинда бити реализоване обуке из система јавне управе, управљања у јавној управи, јавне финансије, управљање међународним развојним фондовима ЕУ, Е управа и дигитализација, лични развој и вештине, тренинг тренера, локални развој и инвестиције у локалној самоуправи, заштита животне средине, пољопривреда и рурални развој, управљање општинском имовином, безбедност у локалној заједници, норматини процес и уређење рада и планирање у локалној самоуправи. Стручно усавршавање је сада обавезно и за све запослене у систему локалне самоуправе, у зависности од радног места и стручне спреме.