09.02.2019, Повезивањем знања до нових сазнања

m DSC 0048m DSC 0100Семинар са каталошким бројем 537 „Повезивањем знања до нових сазнања“ одржан је у ЦСУ Кикинда, за три групе васпитача ПУ „Драгољуб Удицки“ и наставника из кикиндских школа. Циљ овог програма је стицање и унапређење знања и вештина наставника у примени иновативних наставних метода и техника, унапређење способности наставника у повезивању знања и јачању мотивације код ученика. Реализатори програма су професори Данило Боровница и Мирослав Грујић. Полазници су остварили 8 сати за стручно усавршавање а семинар је реализован у Научном клубу ЦСУ Кикинда, рачунарској учионици и учионици где је организован групни део реализације семинара.