<<  Октобар 2020  >>
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

fotoЦентар за стручно усавршавање у сарадњи са Канцеларијом за туризам града Кикинде

расписује ликовни конкурс за децу од 3 до 7 година

на тему "Сова ушара редован гост нашег града"

Конкурс је отворен од 5. до 31. октобра 2020.

Слободна техника.

Радови се могу слати на
Центар за стручно усавршавање,
адреса Немањина 23 Кикинда

12. јун 2018, Годишњица Научног клуба и нове инсталације у Парку науке

m DSC 0905m DSC 0892m DSC 0898m DSC 0884Центар за стручно усавршавање Кикинда на малој, пригодној свечаности обележио је годишњицу рада Научног клуба као и постављање нових инсталација у Парку науке. Осим наших сталних сарадника, наставника и директора из кикиндских школа, гости ЦСУ Кикинда су били и ВД директора Центра за промоцију науке, др Марко Крстић, доцент на Електротехничком факултету Универзитета у Београду, др Тања Аднађевић, руководилац сектора за програмске активности ЦПН и њихови сарадници.

Научни клуб ЦСУ Кикинда је свечано отворен 31. маја 2016. године. Са више од 70 различитих активности и више од 3000 учесника Научни клуб је постао део редовних активности ЦСУ Кикинда. У научном клубу наставници су пронашли кутак у коме могу да искажу своју креативност и остваре своје амбиције у популаризацији науке.

Осим експоната који су до сада били у Парку науке на основу пројекта који је реализован са Центром за промоцију науке из Београда постављене су још две инсталације : Звучно огледало и Човек систем – кардиоваскуларни систем. Сада је у оквиру Парка науке 14 експоната, неки се налазе на отвореном док су неки постављени у згради ЦСУ Кикинда. Осим тога на располагању наставницима и ученицима је и летња учионица.

Током дана организоване ученици ОШ „Свети Сава“ са наставницима Мирославом Грујићем и Данилом Боровницом, могли су да испобају рад нових инсталација и да науче нешто ново.