<<  Октобар 2020  >>
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

fotoЦентар за стручно усавршавање у сарадњи са Канцеларијом за туризам града Кикинде

расписује ликовни конкурс за децу од 3 до 7 година

на тему "Сова ушара редован гост нашег града"

Конкурс је отворен од 5. до 31. октобра 2020.

Слободна техника.

Радови се могу слати на
Центар за стручно усавршавање,
адреса Немањина 23 Кикинда

06-07.07.2017, Састанак Мреже РЦ и ЦСУ Србије

p2m3Директори и стручни сарадници из десет Центара за стручно усавршавање из Србије (Кикинда,Смедерево, Шабац, Ужице, Ниш, Чачак, Крушевац, Књажевац, Крагујевац, Нови Пазар, нису били присутни представници из Кањиже и Лесковца), одржали су састанак Мреже у Врњачкој Бањи. Првог дана одржан је састанак са помоћником министра просвете задуженим за инспекцијски надзор, Богољубом Лазаревићем. Говорило се о положају РЦ и ЦСУ у систему образовања и предлозима у новом закону, о инспекцијском надзору и новинама везаним за рад Центара као и о стручном усавршавању просветних радника. Са новим вршиоцем дужности директора Центра за промоцију науке Др Јованом Трифуновићем и његовим сарадницима договорена је даља сарадња на промоцији Научних клубова и учешћу у пројектима на промоцији науке. У плану су и активности које се односе на Паркове науке и набавку нових експоната. Други дан је био посвећен припремама за конференцију у организацији Мреже, која ће бити одржана у октобру у Врњачкој Бањи, овога пута са темом „Одговорност директора и сарадника у руковођењу школом. Конференција ће бити акредитована а предавачи ће бити еминентни стручњаци из области образовања као и представници министарства и других државних институција које се баве образовањем. Говорило се и о престојећој акредитацији семинара, реализацији семинара и евиденцији акредитованих сати. Састанак Мреже РЦ и ЦСУ Србије завршен је закључцима који се тичу унапређења рада Мреже и сарадње са МПНТР и Заводима. Директоре Центара, помоћника министра и вд директора ЦПН примио је у згради СО Врњачка Бања, председник општине Бобан Ђуровић, са којим је и договорена даља сарадња пре свега на реализације конференције.