<<  Октобар 2020  >>
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

fotoЦентар за стручно усавршавање у сарадњи са Канцеларијом за туризам града Кикинде

расписује ликовни конкурс за децу од 3 до 7 година

на тему "Сова ушара редован гост нашег града"

Конкурс је отворен од 5. до 31. октобра 2020.

Слободна техника.

Радови се могу слати на
Центар за стручно усавршавање,
адреса Немањина 23 Кикинда

Ноћ истраживача, Србија 2017.

m DSC 0470m DSC 0628У оквиру пројекта Ноћ истраживача, Научни камион на путу кроз Србију – од 21. јуна до 25. јуна био је на градском тргу у Кикинди а у организацији Научног клуба ЦСУ Кикинда.

Циљ активности је популаризација науке а носиоци ове активности су Центар за стручно усавршавање Кикинда, ФТН и ПМФ из Новог Сада, ЦПН из Београда. Ово је уједно био и Летњи камп у организацији ЦСУ Кикинда.

Научни камион је покретна лабораторија, учионица и изложбени простор. Осмишљен је тако да може да стигне у све делове Србије и приближи науку грађанима кроз раличите програме који се у њему одржавају. Саставни делови ове мобилне конструкције су радне станице и интерактивни експонати који додатно подстичу радозналост и интересовање за науку, док је Центар за промоцију науке, уз подршку Француског института у Србији припремио изложбу о климатским променама коју су Кикинђани могли да погледају у доњем делу камиона.

Центар за стручно усавршавање Кикинда је са својим сарадницима, наставницима, удружењима и установама са којима сарађујемо, осмилио шеснаест радионица које су одржане током пет дана. Реализовано је 547 сати рада са децом а присутно је било на радионицама 401 дете.

Учешће за ученике је било бесплатно.