ЦСУ ноћу

<<  Август 2017  >>
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213

Све о семинарима Центра за стручно усавршавање Кикинда из КАТАЛОГА програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18.

ШКОЛСКУ 2016/17. И 2017/18.

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

Ноћ истраживача, Србија 2017.

m DSC 0470m DSC 0628У оквиру пројекта Ноћ истраживача, Научни камион на путу кроз Србију – од 21. јуна до 25. јуна био је на градском тргу у Кикинди а у организацији Научног клуба ЦСУ Кикинда.

Циљ активности је популаризација науке а носиоци ове активности су Центар за стручно усавршавање Кикинда, ФТН и ПМФ из Новог Сада, ЦПН из Београда. Ово је уједно био и Летњи камп у организацији ЦСУ Кикинда.

Научни камион је покретна лабораторија, учионица и изложбени простор. Осмишљен је тако да може да стигне у све делове Србије и приближи науку грађанима кроз раличите програме који се у њему одржавају. Саставни делови ове мобилне конструкције су радне станице и интерактивни експонати који додатно подстичу радозналост и интересовање за науку, док је Центар за промоцију науке, уз подршку Француског института у Србији припремио изложбу о климатским променама коју су Кикинђани могли да погледају у доњем делу камиона.

Центар за стручно усавршавање Кикинда је са својим сарадницима, наставницима, удружењима и установама са којима сарађујемо, осмилио шеснаест радионица које су одржане током пет дана. Реализовано је 547 сати рада са децом а присутно је било на радионицама 401 дете.

Учешће за ученике је било бесплатно.