ЦСУ ноћу

<<  Јун 2017  >>
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011

Све о семинарима Центра за стручно усавршавање Кикинда из КАТАЛОГА програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18.

ШКОЛСКУ 2016/17. И 2017/18.

ПЛАН И ПРОГРАМ АКТИВНОСТИ ЗА НАУЧНИ КАМИОН

КЛИКНИ ОВДЕ

03. јун 2017, Примена стандардних и иновативних реквизита у физичком вежбању уз мере безбедности и прву помоћ

m DSC 0418am DSC 0419aСеминар са каталошким бројем 824 „Примена стандардних и иновативних реквизита у физичком вежбању уз мере безбедности и прву помоћ“, одржан је у ЦСУ Кикинда. Ово је друга реализација овог семинара у овој школској години, због интересовања, пре свега колега и колегиница из околних места. Циљ семинара је оспособљавање наставника и васпитача за употребу стандардних и иновативних реквизита у физичком вежбању уз примену мера безбедности и поступака прве помоћи. Тема програма су савремене препоруке за развијање базичних моторичких способности у настави физичког васпитања, савремена структура часа физичког васпитања, примена стандардних и иновативних реквизита у настави физичког васпитања, мере безбедности на часу и поступци прве помоћи на часу физичког васпитања. Семинар доноси 8 бодова, К1, П1.