<<  Мај 2020  >>
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910

Добро дошли у виртуелни мај месец математике

кликните на линк за више информација

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

22. април 2017, Интегративни приступ у верској настави

m DSC 0297m DSC 0303Семинар „Интегративни приступ у верској настави“ са каталошким бројем 964, одржан је у ЦСУ Кикинда. Аутори и реализатори програма су доц. др Владан Таталовић, Православни богословски факултет у Београду, катедра за Свето писмо Новог завета; доц. др Србољуб Убипариповић, Православни богословски факултет у Београду, катедра за литургику; Снежана Павловић, дипломирани андрагог, саветник за стандарде и регистре у предшколском и основном образовању и васпитању, саветник за верску наставу у школи, Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Циљ семинара је јачање капацитета и професионалних компетенција наставника верске наставе и предметних наставника из области друштвених предмета. Тема програма је:
Богослужење као покретач креативности и иновације; Библијски текст као основ за развој интегративног приступа у верској настави; Интегративна настава и међупредметне компетенције ученика. Семинар је једнодневни, доноси 8 бодова, К1, П3.