<<  Август 2020  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

15. април 2016, КоБСОН едукација

m DSC 0380У ЦСУ Кикинда ускоро се отвара Научни клуб, место у коме ће сви заинтересовани за науку и технологију имати прилику да упознају, размењују искуства, дискутују о научним темама и тако проширују своја знања и видике. У мисији обиласка дванест градова у Србији у којима ће бити отворени Научни клубови, придружио се и КоБСОН у циљу популаризације науке и приближавања научних тема појединцима. Едукација у ЦСУ Кикинда одржана је у рачунарској учионици а тема је била начини приступа и коришћења КоБСОН садржаја. Конзорцијум библиотека Србије за обједињену набавку (КоБСОН) је нови облик организовања библиотека Србије. Сви заинтересовани од сада могу да користе услуге без икакве надокнаде у ЦСУ Кикинда радним данима од 8 до 14 сати.