Каталог акредитованих програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/23, 2023/24, 2024/25. годину, које је подржао ЦСУ Кикинда, које је подржао ЦСУ Кикинда

У организацији ЦСУ Кикинда, ЦСУ Сомбор, РЦ Кањижа и ЦСУ Шабац нудимо Вам студијско путовање за директоре образовних установа.

Циљ студијског путовања је посета Српског забавишта, основне школе, гимназије и дома ученика „Никола Тесла” у Будимпешти.

Поштована/и, - ако сте директор предшколске установе, основне школе, средње школе или дома ученика; - ако своје послове обављате најбоље што умете и ако их усклађујете са законским регулативама; - ако желите да установа којом руководите буде препознатљива по одличним резултатима ученика, по иновацијама у настави, повезивању са научним достигнућима, сарадњи са локалном и широм заједницом; - ако пратите постигнућа ученика, а наставни процес прилагођавате потребама тржишта и привреде; - ако сте директор који препознаје значај стручног усавршавања за квалитетан рад установе/школе учешћем у стручним и студијским путовањима и посетама по члану 6. став 4. Правилника о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Сл. гласник РС“, бр. 109/2021 од 19. новембра 2021. год.)

Позивамо Вас на тродневно студијско путовање у Будимпешту од 29. септембра до 1. октобра 2022. године (стручно усавршавање).

Кликните на линк Позивно писмо Будимпешта 2022

Кликните на линк Програм путовања Будимпешта 2022

25. март 2016, Примена експлозивне и репетативне снаге у савременом спорту

FB IMG 1459341658109Семинар је организован у сарадњи са џудо кампом где су демонстратори били репрезентативни џудисти. Атрактивном темом је привучен рекордан број од 82 тренера. Учесници семинара су својим питањима допринели да овом темом разбију своје предрасуде у тренажном процесу младих спортиста.